Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Хочу подякувати за чудові курси бухгалтерів з нуля. Ніколи не думала, що вчитися так цікаво. Після курсів я влаштувалася відразу бухгалтером і по сьогоднішній день закохана в бухгалтерію. З'ясувалося, що я після курсів більше розбираюся в бухгалтерії, ніж мої колеги. Чомусь всі думали що в мене великий досвід роботи, а я закінчила тільки курси бухгалтерів. Так от дійшли руку написати відгук. Щиро вдячна за зрання
 
Дата: 17 октября 2019
Размещено от: Оленка
Хочу поблагодарить автора курса Наталию Петровну за практический курс бухгалтера. Все очень доступно ,понято и четко. Рекомендую
 
Дата: 27 сентября 2019
Размещено от: Наталия Герман
Порадував викладач своїми знаннями :)).
Дуже все чітко, головне, пояснення і практика. Саме те, чого не вистачає в універі.
 
Дата: 19 сентября 2019
Размещено от: Генадій
Після декретної відпустки вийшла на роботу і зрозуміла, що потрібно йти вчитися. Почала шукати курси. Але випадково у колеги побачила методику по 1С 8.3 Пульса і зацікавило мене. Зателефонувала і зрозуміла при спілкуванні з адміном, що мені сюди.


Порадував факт запуску групи, за графіком, без змін ну і викладач просто супер. Вперше бачила викладача без конспекту, який розказує лекцію про бухгалтерію наче казочку читає.
Практика є практика. Після курсів отримала підвищення, що також радує.
 
Дата: 16 сентября 2019
Размещено от: Олена Яшина
Я дуже хотіла освоїти професію бухгалтера і вести бухгалтерію самостійно. В Пульсі всього навчили на прикладах. Дякую
 
Дата: 06 сентября 2019
Размещено от: Олена Іванівна
Мені дуже сподобався викладач Наталія Петрівна. Дуже добра, розумна, дає практику і саме основне на рівні розуміння бухгалтерії. Шкодую, що на курси бухгалтерів не пішла на першому курсі, вже б працювала. На курсах запропонували роботу в аудиторській компанії, проходжу стажування, все подобається.
 
Дата: 01 сентября 2019
Размещено от: Інна
Посещал курсы бухгалтеров по выходным.Очень удобно,что график можно выбрать под себя. Интересный курс,много открыл для себя нового,хотя имею высшее экономическое образование,но практику получил на курсах.

От себя могу сказать ,что преподавательский состав на хорошем уровне,главное,что практики и умеют объяснить
 
Дата: 18 августа 2019
Размещено от: Дмитрий
Очень довольна курсами бухгалтеров. Понравилось ,что все на практике. Группа запустилась по графику. В группе чудесная атмосфера,жалко что три месяца пролетели очень быстро. Спасибо за работу
 
Дата: 14 августа 2019
Размещено от: Юлия Жук
Хочу оставить отзывы для тех,хто как я хотел пройти летом курсы бухгалтерии . Я потратила целое лето чтобы записаться и пройти курсы бухгалтеров в Киеве. Просто чудесно: учебных центров много,а группы не запускаються. Очень жалею,что потратила 3 месяца на поиски . Пробные уроки это хорошо,но большинство приходит только попробовать . И так с 6 человек остается 2 ,группа не запускается. Я через два месяца уже просто извилась. Друзья вообще отговаривали проходить курсы,говорили что они ничего не дают. Но я не сдалась и попала в Пульс,все по графику,предварительно оформилась и очень понравились занятия ,где все своими словами,на практических примерах и с жизненного опыта преподователя.Советую.
 
Дата: 12 августа 2019
Размещено от: Юлия Дущенко
Як на мене курси бухгалтерів дуже хороші . Наталія Петрівна дуже добра і з великим досвідом. Дивишся на таких людей і думаєш де в неї сили і терпіння навчити,пояснити людям. Від неї я в захваті. Людина з таким словарним запасом та вмінням подати матеріал для зовсім нульових В результаті всі працюють після курсів бухгалтерами.Наша група вся здружилися і ще з курсів група в вайбері допомагає :))
 
Дата: 11 августа 2019
Размещено от: Ірина Ступак

<< Начало Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 След. Конец >>

Page 1 of 33


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*