Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Перебуваючи в пошуках роботи я зрозуміла, що маю недостатньо знаннь в бухгалтерії.

Перечитавши різні відгуки про курси Бухгалтерів я зупинилася на Пульсі.

Курси, дійсно практичні, все детально пояснюється, викладач відповідає на всі питання.

Я задоволена. Рекомендую
 
Дата: 05 августа 2020
Размещено от: Ірина
Вирішилч що напишу відгук про курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс.
На курси бухгалтерч я шла з певненістю, що я хоч щось знаю, колись навчалась в університеті все ж таки і трохи працювала бухгалтером, але перші заняття я була шокована від того скільки я до курсів не розуміла. Все на прикладах, сумувати не приходилось. Викладач дає, але і вимагає знаннь. Дуже вдячна саме за це. Сподобалося, що все своїми словами без конспектів та приклади з життя, які запамятовуються. Я задоволена. Рекомендую
 
Дата: 04 августа 2020
Размещено от: Лідія
Большое спасибо за прекрасный,насыщенный и познавательный курс бухгалтерии. Очарована преподавателем. Столько всего знать ,помнить. Не помню ни одного преподавателя с универа,который бы читал лекции без конспекта ,а тут все в голове.

Теперь мне понятно,почему такой рейтинг бухгалтерских курсов и столько положительных отзывов .Но на курсы я пришла по совету однокурсницы. Уж очень быстро она начала разбираться в бухгалтерии. Сегодня выпуск и так не хочется расставаться с группой,преподавателем. Спасибо большое за ваш огромный труд.
 
Дата: 04 августа 2020
Размещено от: Екатерина
Дуже доступний курс для підприємців. Не очікував такої кількості інформації та практики. Не зупиняйтеся.
 
Дата: 30 июля 2020
Размещено от: Іван
Дуже дякую за знання. Після ваших курсів влаштувалася відразу на роботу. Даєте хороші знання та практику . Бажаю гарних учнів.
 
Дата: 30 июля 2020
Размещено от: Юлія
Навчалася онлайн.Дуже зручно,що не потрібно витрачати кошти і час на дорогу .
Мені курс сподобався,відкрила для себе багато нового .Викладач дуже впевнена та досконало володіє матеріалом .
На всі питання слухачів відповіді були отримано Я вдячна долі що попала на курси бухгалтерів до Наталії Петрівни. ЇЇ авторський курс відрзняється від університетської програми практикою і поясненнями ,прикладами з життєвих ситуацій.
Після курсів відкрила своє ФОП,надаю консультативні послуги онлайн ,перебуваючи в декретній відпустці.
 
Дата: 24 июля 2020
Размещено от: Ольга
Очень хорошего уровня курсы для преподавателя. Всё с нуля до отчётности. Во всем разобралась, веду сама свой маленький бизнес
 
Дата: 18 июля 2020
Размещено от: Зоя
Дуже дякую за вашу роботу. Робите потрібну для людей справу.
Навчання в університеті, особливо для мене нічого не дало. Тільки на курсах бухгалтерів я навчилася розуміти проводки і працювати в 1 С 8.3. Після курсів, в період пандемії знайшла роботу бухгалтера дистанційно. Дуже зручно, бо маю 2 діточок.
Рекомендую Ваш навчальний центр друзям та знайомим
 
Дата: 07 июля 2020
Размещено от: Олена
Дякую за ваше терпіння і вміння навчити людей.

Курси дуже актуальні. Практика є практика.
 
Дата: 27 июня 2020
Размещено от: Лєна
Спасибо за Ваш труд. У вас дар учить людей. Все своими словами, на примерах из жизни, очень доступно. Вы чудесный человек и преподаватель жизненный.
Хороших вам учеников.
 
Дата: 14 июня 2020
Размещено от: Аня

<< Начало Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 След. Конец >>

Page 1 of 38


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*