Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Дуже дякую за вашу роботу. Робите потрібну для людей справу.
Навчання в університеті, особливо для мене нічого не дало. Тільки на курсах бухгалтерів я навчилася розуміти проводки і працювати в 1 С 8.3. Після курсів, в період пандемії знайшла роботу бухгалтера дистанційно. Дуже зручно, бо маю 2 діточок.
Рекомендую Ваш навчальний центр друзям та знайомим
 
Дата: 07 июля 2020
Размещено от: Олена
Дякую за ваше терпіння і вміння навчити людей.

Курси дуже актуальні. Практика є практика.
 
Дата: 27 июня 2020
Размещено от: Лєна
Спасибо за Ваш труд. У вас дар учить людей. Все своими словами, на примерах из жизни, очень доступно. Вы чудесный человек и преподаватель жизненный.
Хороших вам учеников.
 
Дата: 14 июня 2020
Размещено от: Аня
Дуже вдячна за людяність та вміння навчити таких як я . Не думала що в такому віці буду здобувати іншу професію. Наталія Петрівна професіонал своєї справи . Всі нові зміни ,всі сучасні впровадження ми навчаючись чули з перших вуст викладача . За період навчання я отримала колосальну кількість інформації і дуже жалію,що не пішла вчитися на курси раніше. Дякую і бажаю вам гарних слухачів.
 
Дата: 04 июня 2020
Размещено от: Елена
Курсы бухгалтеров в учебном центре Пульс мне понравились простотой подачи очень сложных тем,которые я раньше не могла понять. С НДС разобралась ! В 1С ке за несколько занятий работаешь самостоятельно и в этом заслуга преподавателя,который умеет грамотно донести материал. До карантина училась в классе ,в период карантина перешла на онлайн обучение ,которое ничем не отличается от обучения в классе ,а наоборот еще удобнее. . Спасибо.Желаю хороших Вам учеников.
 
Дата: 02 июня 2020
Размещено от: Елена
Дякую за допомогу. Розібрався у всьому. Дуже зручно навчатися дистанційно. Сам з Сум. Викладач професійно володіє бухгалтерію і програмою 1С8.3.
 
Дата: 28 мая 2020
Размещено от: Олександр
Дуже сподобалася Любов Василівна. Викладач знає свою справу. Рекомендую.
Дуже цікава методика побудована на практичних прикладах діяльності підприємства.
 
Дата: 25 мая 2020
Размещено от: Інна
Сподобалося навчатися бухгалтерії. Все життя думала, що це не моє.
Але я помилялася. Дуже прикро, що в університеті так не вчать. Навчатися почала до карантину, а продовжила онлайн. Ніякої різниці не має, онлайн зручніше навіть.
Головне викладач і подача. Дуже вдячна.
 
Дата: 23 мая 2020
Размещено от: Юлія
Нарешті я Вас знайшла!!!
Потрібно оновити знання після декрету і нарешті дати здійснитися своїй мрії.
Багато відбулося змін, а я не в курсі. Навчаючись у Наталії Петрівни років 8 тому, на Хрещатику, я не думала, що мені так сподобається бухгалтерія.
Всі мої знайомі дуже задоволені вашим курсом, всі стали давно головними бухгалтерами і ваша заслуга в цьому.
Приєднуйся до Онлайн групи!!!
 
Дата: 21 мая 2020
Размещено от: Інна
Дуже дякую за знання. Мала перерву в роботі головного бухгалтера і тому вирішила підучитися. Курси вибрала ретельно, навіть спробувала пробні онлайн заняття в інших навчальних центрах, але поспілкувавшись з викладачем онлайн курсів особисто по телефону, я зрозуміла, що я потрапила за призначенням.
Сподобалася подача, практика, українська мова і досвід викладача. Я швидко ввійшла в курс справ, освоїла програму і підтянула знання. Інформація вся актуальна, багато прикладів з життя, які лишаються в пам’яті .
Ви робите дуже потрібну справу. Ваша методика - це скарб.
 
Дата: 21 мая 2020
Размещено от: Олена

<< Начало Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 След. Конец >>

Page 1 of 37


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*