Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Хочу подякувати Діанні Петрівні за онлайн курс бухгалтера . Дуже зручно,все зрозуміло в класно що після заняття ще маєш відеозапис заняття для виконання домашнього завдання. Бажаю гарних учнів та процвітання навчальному центру Пульс
 
Дата: 30 января 2023
Размещено от: Ольга
Хороші бухгалтерські курси. Підходять для тих, хто з нуля. Все детально пояснюється своїми словами. Мені зашли дуже. Я два місяці(навіть забула що війна) постійно займалася. Зручно що все повторюєш в домашніх базах. Гарно підібраний методичний матеріал. Я в захваті, що все получається.
Нп радостях шукаю вже курси по дизайну сайта та програмування. Після бухгалтерських курсів зародилася ідея відкрити власну справу.
 
Дата: 24 января 2023
Размещено от: Галина
Найкращі враження від навчання на курсах бухгалтера в навчальному центрі Пульс. На курси прийшла з нуля,зовсім з іншої сфери.
Такого вміння навчити людей з нуля я навіть в школі не бачила . Класно що багато практики,все своїми словами,багато пояснень і життєвих прикладів. Наталія Петрівна фахівець і це відчувається з перших хвилин спілкування.
Ще на курсах запропонували роботу бухгалтера і тепер я працюю в класній компанії. Головний бухгалтер тільки запитала де я вчилася . Всьому навчилася на курсах бухгалтера,за що дуже вдячна Наталії Петрівні. Бажаю процвітання центру Пульс і гарних учнів.
 
Дата: 14 января 2023
Размещено от: Ольга
В цей нелегкий час дякую вам за вашу роботу, вміння навчити, пояснити, підтримати та стати впевненим в собі,а своїх знаннях. Ваші курси бухгалтерів дали мені поштовх в житті ,змінивши професію завдяки отриманим знанням на курсах бухгалтера я отримала гарну роботу. Дякую. Бажаю гарних учнів, процвітання та перемоги нашій державі
 
Дата: 12 января 2023
Размещено от: Наталія
Дякую за навчання бухгалтерії. На курси бухгалтерів Онлайн записала мене мама ,за що я їй дуже вдячна. Мама моя головний бухгалтер,перечитала відгуки,порадилася з колегами і сказала що підходить Пульс,тому що українською мовою ,своїми словами і практика. Повірити не могла ,що після 6 років навчання в ВНЗ , втративши всі сподівання оволодіти професією і працювати бухгалтером я закохаюся в бухгалтерію . Тепер розумію,що все залежить від викладача та подачі. Наталія Петрівна неперевершена,професіонал ,без води ,як казочку дає знання бухгалтерії і акцентує увагу на життєвих прикладах і що саме головне в курсі велика кількість практичних занять,після яких працюєш самостійно. Бажаю здоров'я та мирного неба, процвітання навчальному центру
 
Дата: 10 января 2023
Размещено от: Інна
Велика подяка за вашу працю. Саме те що мені було потрібно. Розібрався у всьому . Рекомендую.
 
Дата: 09 января 2023
Размещено от: Олександр
Хороші курси для підприємців. Все чітко з поясненням і після курсу веду бухгалтерію самостійно. Рекомендую
 
Дата: 11 декабря 2022
Размещено от: Ігор
Дуже задоволена результатом навчання на курсах в навчальному центрі Пульс.
Дуже хвилювалася ,бо до курсів нічого в бухгалтерії не розуміла. Але вирішила змінити спеціальність і знайшла після курсів роботу. Тепер працюю бухгалтером дистанційно. Всього навчилася на курсах. Раджу . Як з'ясувалося все дуже просто.
 
Дата: 09 декабря 2022
Размещено от: Вікторія
Дякую вам за вашу працю. Під час війни працюєте,відволікаєте людей від жахіття. Навчаючись на курсах бухгалтера онлайн поглинулася в навчання,що не було коли навіть думати про щось ,крім бухгалтерії. Дуже легко даєте ,добре що є відеозапис заняття після якого легше виконати завдання в домашніх базах. Курсом задоволена. Рекомендую своїм друзям.
 
Дата: 28 ноября 2022
Размещено от: Олена
Хочу подякувати Наталії Петрівні за знання ,які вона передає. Вміння навчити це безцінне.
Я була в розпачі і не знала з чого почати коли відкрила свою ТОВ . Шукала спочатку знайомих бухгалтерів, брала консультації і мені повезло ,що юрист порадив пройти в Пульсі .
Курс комплекс потрібно пройти всім керівникам,підприємцям,бухгалтерам щоб розбиратися в бухгалтерії.
Сподобалося що зараз під час війни невеликі групи,багато практики,все з нуля до звітності. По підсумкам все веду сама,подаю звітність. Бажаю процвітання навчальному центру.
 
Дата: 27 ноября 2022
Размещено от: Вікторія

<< Начало Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 След. Конец >>

Page 1 of 56


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*